news

2nd team of students _ Connect IT

Have you heard about our latest support intervention? Connect IT aims to connect Albanian students to industry players, looking to digitize their business processes. This is a great experience for students that want to put into practice their theoretical knowledge!

The second team of students coming from Polis University, has been working with “Mulliri i Vjetër” coffee shop. Joana Halidini, Ibrahim Bali and Albi Tushaj are creating a platform that connects the order system to the finance admin. The team will be working on the challenge for the upcoming 6 months and we’re already looking forward to the results!

If you are also interested to join Connect IT, have a look at our webpage and get in touch with us!

https://euforinnovation.al/connectit/

Keni dëgjuar për programin tonë më të fundit? Connect IT synon të ndërlidhë studentët shqiptarë me përfaqësues nga bizneset dhe industria, të cilët duan të digjitalizojnë proceset e tyre të biznesit. Është një mundësi e shkëlqyer për studentët që duan të vendosin në praktikë njohuritë e tyre teorike!

Ekipi i dytë i studentëve që vinë nga Universiteti Polis, ka punuar me dyqanin e kafes “Mulliri i Vjetër”. Joana Halidini, Ibrahim Bali dhe Albi Tushaj janë duke krijuar një platformë që lidh sistemin financiar dhe atë të inventarit. Ekipi mund të punojë me sfidën 6 muajt e ardhshëm dhe mezi po presim të shohim rezultatet!

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni Connect IT, hidhini një sy faqes tonë të webit dhe na kontaktoni!

https://euforinnovation.al/connectit/

Tirana Inc. session at ALBtelecom
November, 2021

Tirana Inc. session at ALBtelecom

The last physical session of Tirana Inc. was held at the premises of ALBtelecom Albania, on the topic “Strategic Brand Management and Social Media Communications”. The session was delived by Kliton Proko, Head of Business Development, Interconnection & Roaming Department in ALBtelecom and Jonilda Filipi, Head of Corporate Affairs at ALBtelecom, PR & Communication Expert. […]

View more
She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital
February, 2023

She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital

When mapping the entrepreneurial eco-system of Albania, one would for sure come across Start-up Grind Tirana – a global start-up community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs, or Start-up Weekend Tirana – one of the world’ s greatest educational movements for entrepreneurs. We are proud to state that Aneida Bajraktari Bicja, entrepreneur/ 40under40/ advisor/ […]

View more
Loading
footer logo