news

1st team of students _ Connect IT

We’re very proud to finally present you our latest support intervention Connect IT, a program that aims to connect Albanian students to industry players, that want to digitize business processes.

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa and Andrea Ranxha from Universiteti Polis, are the first team of students that have been working with LebonTirana, to build an online presence for the bakery chain and their excellent products!

Yesterday, the students met at the bakery’s premises with Le Bon founder Gerti Peshkopia, to present the work they have done so far.

We know that you can hardly wait to see the end results, but until then, have a look at our program page: https://euforinnovation.al/connectit/ and if you too are an innovative business owner, a visionary university professor or an ambitious student team, that would like to join the programme, feel free to contact us!

Jemi krenarë t’ju prezantojmë me programin tonë më të fundit #ConnectIT, i cili synon të ndërlidhë studentët shqiptarë me përfaqësues nga bizneset dhe industria, të cilët duan të digjitalizojnë proceset e tyre të biznesit.

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa dhe Andrea Ranxha nga Universiteti Polis, janë ekipi i parë i studentëve që kanë punuar me #LeBon Tirana, për të ndërtuar një prezencë online për rrjetin e pastiçerive dhe produktet e tyre të shkëlqyera!

Dje studentët u takuan në ambientet e Le Bon me themeluesin Gerti Peshkopia, për t’i prezantuar punën e bërë deri më tani.

E dimë që ashtu si dhe ne, mezi prisni të shihni rezultatin final, por deri atëherë, hidhni një sy faqes së programit: https://euforinnovation.al/connectit/

Nëse edhe ju jeni një themelues inovator biznesi, një profesor vizionar universiteti apo një ekip ambicioz studentësh, që dëshiron ti bashkohet programit, na kontaktoni!

Tirana Inc. – Halfway Pitch
November, 2021

Tirana Inc. – Halfway Pitch

A milestone was definitely reached for the 10 student-teams participating in Tirana Inc. incubation programme, with the Halfway Pitch Event. They got to pitch for the first time and hear the feedback of a real jury of international experts, young Albanian entrepreneurs, private sector representatives and many more. After 5 full weeks of work and […]

View more
Matchmaking and Exposure Programme: Speed Dating event
April, 2021

Matchmaking and Exposure Programme: Speed Dating event

On April 29th, the Matchmaking & Exposure Programme launched its Speed Dating event. The first cohort of Albanian start-ups met with selected German start-ups from the fields of tourism, agriculture, mobility, app development and programming. In 6 rounds with break-out rooms, the entrepreneurs had the opportunity to get to know each other and their ventures. […]

View more
Loading
footer logo