One-on-one Consultations For Challenge Fund Applicants

Our goal is to boost the number of high-quality applications by giving the applicants feedback and consultations on how to better structure their business ideas and stimulate their entrepreneurial mindset and skills.

The consultation sessions began in April 28th and run until the deadline for submitting the applications for the Challenge Fund. The consultation sessions took place online, three times a week (every Tuesday, Wednesday and Friday) from 10:00 – 14:00. Interested Start-Ups and ISOs could book a 60 minutes appointment online at the EU for Innovation website.

Qëllimi ynë është rritja e numrit të aplikimeve me cilësi të lartë, duke i ofruar aplikantëve mbështetje dhe konsultime rreth përmirësimit të strukturës së bizneseve të tyre si dhe stimulimi I aftësive sipërmarrëse të tyre.

Sesionet e konsultimeve filluan që prej datës 28 Prill dhe vazhduan deri në datën e fundit të aplikimit për Challenge Fund. Këto konsultime u zhvilluan online, tre herë në javë (çdo të Martë, të Mërkurë dhe të Premte) nga ora 10:00 deri në 14:00. Startup-e dhe ISOs të interesuar mund të rezervonin një takim online 60 minutësh në faqen e webit të BE për Inovacionin.

Start-up Ecosystem Rankings: Albania raised to 13 spots!
May, 2020

Start-up Ecosystem Rankings: Albania raised to 13 spots!

Great news for the Albanian ecosystem! We are really proud to announce that in the Start-up Ecosystem Rankings 2020, Albania rised to 13 spots to be one of the biggest winners in this year’s rankings! Tirana increased 53 spots and now ranks 435. Albanians do have a lot of growth potential as the startup community’s […]

View more
3<sup>rd</sup> EIIU TALK with Erik Boer of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) & Dr. Mirjam Leloux of IXA Next
February, 2020

3rd EIIU TALK with Erik Boer of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) & Dr. Mirjam Leloux of IXA Next

This time at EIIU TALKs, we had the pleasure to have Erik Boer – CEO of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) | CEO Startup Village and Dr. Mirjam Leloux – Director of Technology Transfer at the University of Amsterdam (UvA), as guest speakers to deliver talks under the theme: “The changing university and its impact […]

View more
footer logo