news

Tirana Inc. mentors’ and 1st cohort student start-up teams’ meeting

On September 2nd, the selected teams and some of the mentors of Tirana Inc. programme, got together for the first time.

In an event hosted by Destil Creative Hub, the teams and mentors discussed about their expectations, goals and objectives they want to achieve during the 100 days of the programme.

Both teams and mentors are enthusiastic about this new experience and everything it has in store.

Stay tuned and keep following Tirana Inc.

Big surprises are coming soon!

Më 2 shtator, ekipet e përzgjedhura dhe disa mentorët e programit Tirana Inc. u mblodhën për herë të parë.

Në një event të organizuar në Destil, ekipet dhe mentorët diskutuan në lidhje me pritshmëritë, qëllimet dhe objektivat që duan të arrijnë gjatë 100 ditëve të programit.

Si ekipet, ashtu dhe mentorët janë entuziastë për këtë përvojë të re dhe gjithçka ajo rezervon.

Mos harroni të ndiqni Tirana Inc.

Surpriza të mëdha po vijnë së shpejti!

Tirana Inc. Memorandum of Understanding Signing Ceremony
April, 2021

Tirana Inc. Memorandum of Understanding Signing Ceremony

The ‘Memorandum of Understanding’ Signing Ceremony, between the five founding partner Universities of Tirana Inc. took place on April 22nd, in the premises of the Polytechnic University of Tirana. With the participation of Prof. Dr. Andrea Maliqari, Rector of Polytechnic University of Tirana, Prof. Dr. Fatmir Memaj, Deputy Dean of the Faculty of Economics at […]

View more
Launching event of the 1<sup>st</sup> Tirana Hackathon
February, 2020

Launching event of the 1st Tirana Hackathon

This evening, EU for Innovation and Crazy Town officially launched the 1st TiranaHackathon, at the premises of the Municipality of Tirana. In a room packed with students, researchers, university representatives, innovators, coaches and successful players of the innovation ecosystem in Albania, the Mayor of Tirana, Erion Veliaj presented to the participants the challenge of this 1st Hackathon – “How to make Tirana an European hotspot for digital nomads?”. Minister for Protection of Entrepreneurship, Eduard Shalsi […]

View more
Loading
footer logo