news

Tirana Inc. – Halfway Pitch

A milestone was definitely reached for the 10 student-teams participating in Tirana Inc. incubation programme, with the Halfway Pitch Event.

They got to pitch for the first time and hear the feedback of a real jury of international experts, young Albanian entrepreneurs, private sector representatives and many more.

After 5 full weeks of work and refining of their ideas, the teams got to present them on the big stage, in an evening full of emotions and lessons.

Well done Tirana Inc. Teams! We are very proud to have these young people who are talented, ambitious and persistent.

Përfundimisht u arrit një moment vendimtar për 10 ekipet studentore pjesëmarrëse në programin e inkubacionit Tirana Inc. me eventin e prezantimeve në gjysmës së rrugës.

Ata prezantuan për herë të parë dhe dëgjuan komentet e një jurie të vërtetë ekspertësh ndërkombëtarë, sipërmarrësish të rinj shqiptarë, përfaqësuesish të sektorit privat dhe shumë të tjerë.

Pas plot 5 javësh punë dhe përsosje të ideve të tyre, ekipet arritën t’i prezantojnë ato në skenën e madhe, në një mbrëmje plot emocione dhe mësime.

Bravo Ekipet e Tirana Inc.! Jemi shumë krenarë që kemi këta të rinj të talentuar, ambiciozë dhe këmbëngulës.

Virtual meeting with Minister Bilali on the ‘Start-up Law’
January, 2022

Virtual meeting with Minister Bilali on the ‘Start-up Law’

The start-up ecosystem in Albania needs different incentives, so Minister of State for Protection of Entrepreneurship Edona Bilali held a virtual meeting with EU for Innovation team. The continuity of the ‘Law on start-ups’ was discussed, as well as the further steps to be taken by the Albanian government on shaping the implementation of the […]

View more
ConnectIT 2.0 – call for entrepreneurs MSME managers
March, 2023

ConnectIT 2.0 – call for entrepreneurs MSME managers

Connect IT 2.0, the project that promotes cooperation between universities and the private sector, enabled and supported by the German government through GIZ Albania, the ProSeed 2.0 program and EU4Innovation in cooperation with the Ministry of Finance and Economy; invites all entrepreneurs/ managers of a micro, small or medium enterprise to apply to benefit from […]

View more
Loading
footer logo