News

Women Founders Accelerator – Launching Event

On the 15th of September, the 1st Women Founders Accelerator in Albania was launched, and EU for Innovation is a proud supporter of the programme!

A presentation of the programme was followed by teambuilding activities where the founders introduced themselves and focused on getting to know each other better.

May this be an interesting learning experience for all the participants that are on board!

For more updates on their journey, follow us and Women Founders Network Albania.

Më 15 Shtator, u lancua Akseleratori i parë në Ballkanin Perëndimor për Gratë Sipërmarrëse dhe projekti ynë ‘BE për Inovacionin’ është krenar që mbështet këtë nismë!

Në ditën e parë, prezantimi fillestar i programit, vijoi me aktivitete të ndryshme për sipërmarrëset për tu prezantuar e njohur më mirë me njëra-tjetrën.

Urojmë që kjo eksperiencë e re të mësuari të jetë interesante për pjesëmarrëset në program!

Na ndiqni ne dhe Women Founders Network Albania për të rejat më të fundit lidhur me rrugëtimin e Akseleratorit të Grave Sipërmarrëse.

Connect IT student team for the Sada’s Atelier
November, 2021

Connect IT student team for the Sada’s Atelier

We are back with another collaboration between Connect IT student team and Sada’s Atelier. Anxhelo Peto, Nilson Dyrmishi, Kristo Qirjo and Enea Novaku are students of Software engineering, Computer engineering & IT at Canadian Institute of Technology. They are currently working on creating a website based on WordPress, using Yoast Seo and WooCommerce plugins. The […]

View more
INFO-SESSION: Fundraising 101 Programme – How to prepare your company for its First Investment
June, 2021

INFO-SESSION: Fundraising 101 Programme – How to prepare your company for its First Investment

Are you a start-up in Albania that has an up and running growing business and are ready to raise investment both locally or internationally? Book your spot now for the info-session, on June 10th, at 18:00 to learn more about the upcoming program and application process. This programme is powered by EU for Innovation and implemented by […]

View more
Loading
footer logo