news

WFAA Fellows Collab

Women Founders Accelerator Albania has grown into a community, where fellows get to collaborate with like-minded people. We are happy to see this collaboration between Arjola Buzi, founder of Aura Events, and Kristi Janku, founder of Kikiliciouss.

Kristi approached Arjola to make her, part of her show on TV Scampa.

As you may know Kristi is an amazing cook and Arjola can set up your party like no-one else.

Talking to both of them on how this collaboration started, they both agreed on the fact that Women Founders Accelerator Albania Programme was the first reason why both Arjola and Kristi decided to join forces and produce this great show. If you are interested, check Kikilicious YouTube Channel.

Looking forward to see other collaborations!

Programi përshpejtues i grave themeluese është kthyer në komunitet, ku pjesëtarët kanë mundësi bashkëpunimi me njerëz të të njëjtit mendim. Jemi të lumtur të shohim këtë bashkëpunim mes Arjola Buzi, themeluese e Aura Events dhe Kristi Janku, themeluese e Kikilicious.

Kristi iu drejtua Arjolës për ta bërë pjesë të shfaqes së saj në TV Scampa.

Siç mund ta dini Kristi është një kuzhiniere fantastike dhe Arjola mund të realizojë festën si askush tjetër.

Duke folur me to si ky bashkëpunim nisi, ato bien dakord për faktin se programi përshpejtues i grave themeluese në Shqipëri është arsyeja e parë se pse Arjola dhe Kristi vendosën të bashkojnë forcat për të prodhuar këtë shfaqe të shkëlqyer. Nwse jeni tw interesuar, shihni kanalin YouTube Kikilicious.

Mezi po presim të shohim bashkëpunime të tjera!

EU4TECH PoC – Call for proposals
January, 2021

EU4TECH PoC – Call for proposals

EU4Tech PoC Western Balkans has opened its Call for Proposals! EU4Tech will offer hands on assistance to 40 of the most promising technology-based projects developed within public research organizations and micro, small and medium enterprises from the Western Balkans at the ‘Proof of Concept Stage’. Eligible applicants for the 2021 EU4TECH PoC WB Open Call […]

View more
ICT Hub Korca – Java Training Bootcamp
September, 2020

ICT Hub Korca – Java Training Bootcamp

Between 13th October to 7th November, the ‘EU for Innovation’ programme implemented by GIZ and Sida, jointly with the Municipality of Korça and its partners from the two ICT companies Forward and Armundia Factory under the initiative “ICT HUB KORÇA” are conducting a four week intensive Java training bootcamp consisting of two online/offline sessions a […]

View more
Loading
footer logo