news

Visit of EU Ambassador Christiane Hohmann to Salvia Nord

Another family run business that got support by the EU, was visited by the EU Ambassador Christiane Hohmann last week.

Salvia Nord is a farm in Koplik, that cultivates sage, lavender and seedlings of over 10 species of aromatic plants. Because of EU for Innovation’ programme assistance, they reached new markets and raised the number of their clients.

EU Ambassador Christiane Hohmann, said she was proud to have contributed in this success story, that has inspired other farmers in the region of Shkodra. “Great to learn also that their #MadeInAlbania products are reaching the EU and US markets. Europe Is Here to support Albanian people building a European future in their country”.

Një tjetër biznes familjar që ka marrë mbështetje nga BE, u vizitua nga Ambasadorja e BE-së, Christiane Hohmann janvën e kaluar.

Salvia Nord është një fermë në Koplik, që kultivon sherebelë, lavandër dhe fidanë të mbi 10 llojeve të bimëve aromatike. Për shkak të ndihmës së programit EU for Innovation, ata arritën tregje të reja dhe të rritën numrin e klientëve të tyre.

Ambasadorja e BE-së, Christiane Hohmann, u shpreh se ishte krenare për kontributin në këtë histori suksesi, që ka frymëzuar fermerë të tjerë në rajonin e Shkodrës. “Kënaqësi të mësoja gjithashtu se produktet e tyre #MadeInAlbania po arrijnë në tregjet e BE-së dhe SHBA-së. Evropa Është Këtu për të mbështetur qytetarët shqiptarë të ndërtojnë një të ardhme evropiane në vendin e tyre”.

Connect IT student-team develop solution for LeBon Tirana
May, 2021

Connect IT student-team develop solution for LeBon Tirana

Remember the first team of students that joined the Connec tIT support intervention? Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa and Andrea Ranxha from Polis University, have developed a solution for LebonTirana, to build an online presence for the bakery chain and their excellent products. And guess what?! Now you can order […]

View more
She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital
February, 2023

She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital

When mapping the entrepreneurial eco-system of Albania, one would for sure come across Start-up Grind Tirana – a global start-up community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs, or Start-up Weekend Tirana – one of the world’ s greatest educational movements for entrepreneurs. We are proud to state that Aneida Bajraktari Bicja, entrepreneur/ 40under40/ advisor/ […]

View more
Loading
footer logo