news

Uplift Western Balkans Demo Day

We’re very happy to have supported for the 3rd time in a row the Uplift Western Balkans accelerator programme, which was finalized this week with a Demo-Day of the 10 participating and very promising start-ups coming from all over the WB.

Among the big winners were “Go Conf”, an online platform for ICT Conference, who won the audience award and “Te Pema”, a green design start-up, that provides sustainable solutions for our living-space, which won the grand prize of 5 thousand Euros.

We’re proud to see the evolvement of the Albanian ecosystem during the past couple of years and its Innovation Support Organizations, going from local to regional actors. Keep up the good work!

Jemi shumë të lumtur që kemi mbështetur për të tretën herë radhazi programin përshpejtues Uplift për Ballkanin Perëndimor, i cili u finalizua këtë javë me ‘Demo-Day’-n, me prezantime nga 10 start-up-et pjesëmarrëse dhe shumë premtuese që vijnë nga i gjithë rajoni i Ballkanit.

Ndër fituesit e mëdhenj ishin “Go Conf”, një platformë online për Konferenca TIK, e cila fitoi çmimin e audiencës dhe “Te Pema”, një start-up që ofron zgjidhje të qëndrueshme dhe ‘të gjelbra’ për hapësirat e jetesës sonë, që fitoi çmimin e madh në vlerën 5 mijë Euro.

Jemi krenarë të shohim dhe marrim pjesë në evolucionin e ekosistemit shqiptar përgjatë viteve të fundit dhe sidomos në zhvillimin e Organizatave Mbështetëse të Inovacionit, të cilat po e zgjerojnë ndikimin e tyre nga aktorë lokalë në rajonalë. Vazhdoni kështu!

“From 0 to Hero” Open discussion with two masterminds
September, 2022

“From 0 to Hero” Open discussion with two masterminds

Hey Albanian start-up community! Here’s your chance to join a first off event and opportunity in Albania to meet and greet, hear the story and exchange ideas with two of the most unusual entrepreneurs in recent history of business: John Paul DeJoria, an American billionaire, founder of “John Paul Michel” and many other innovative businesses […]

View more
Day 2 of Challenge Fund Bootcamp
April, 2021

Day 2 of Challenge Fund Bootcamp

The Challenge Fund Bootcamp continued the next day with some impressive presentations from start-ups. “Tracked”, a central platform that runs contract-monitoring, time tracking and billing. “Publical”, an app that exploits beacon technology. “Orkestra”, an e-commerce website that will sell mechanical auto parts. “Ozzo.al”, an ordering platform for clients and businesses. “BrickPlast”, a plastic recycling company […]

View more
Loading
footer logo