News

Uplift Demo Day

This Monday, Uplift Albania announced the winners of the first batch of a 6-week acceleration program between 7 competing startups from Albania, Kosovo and Region at a special event at “Jordan Misja” Artistic Lyceum.

During this period Swiss EP Albania has supported Uplift Albania through international experts and entrepreneurs in residence to mentor and guide the competitors through their startup journey.

GameON Albania, PleXus and Amargi were selected by EU for Innovation to join “Matchmaking and Exposure” Program in Berlin for 2-week with an advanced startup.

“Demo-Day” ended with the announcement of 3,000-euro prize winner awarded to Ipervox.

hënën, Uplift Albania shpalli fituesit e grupit të parë të startup-eve pjesëmarrëse në programin 6-javor të akselerimit nga Shqipëria, Kosova dhe rajoni, në eventin finalizues DemoDay.

Përgjatë gjithë programit, EU for Innovation dhe SWISS EP Albania kanë mundësuar ekspertë ndërkombëtarë si dhe sipërmarrës në rezidencë, të cilët kanë mentoruar dhe udhëhequr konkurrentët gjatë udhëtimit të tyre në Uplift.

GameON Albania, PleXus dhe Amargi ishin fituesit e EU for Innovation, të cilët do ti bashkohen programit 2-javor të ‘Binjakëzimit dhe Ekspozimit’ në Berlin, me një start-up gjerman më të përparuar.

DemoDay u përmbyll me shpalljen e fituesve të çmimit të madh prej 3000 Eurosh, Ipervox.

Hack the Crisis Albania, Hackathon #2
April, 2020

Hack the Crisis Albania, Hackathon #2

More than 200 participants responded the call of Hack the Crisis Albania as individuals and teams. The activity was organised due to the support of more than 30 national and international partner institutions. This activity started as a movement in Estonia to find solutions for the COVID-19 crisis, Hack the Crisis turned international and during […]

View more
Entrepreneurship Experiential Learning Programme: Teach the Teacher Masterclass 2.0
November, 2020

Entrepreneurship Experiential Learning Programme: Teach the Teacher Masterclass 2.0

On November 3, EU for Innovation in collaboration with Preneurz Amsterdam launched the “Entrepreneurship Experiential Learning Programme: Teach the Teacher Masterclass 2.0” to an audience comprised of Albanian university lecturers and researchers. The virtual event started with two inspirational talks: first by Rutger Siebenga, coordinator of the Minor Entrepreneurship at Amsterdam University of Applied Sciences, […]

View more
Loading
footer logo