news

Strengthening start-ups and new ideas together!

Today EU for Innovation had the honor to receive three distinguished guests at the premises of Coolab, the coolest co-working space in town!

EU Ambassador Luigi Soreca, German Ambassador Peter Zingraf and Swedish Ambassador Elsa Håstad, got to experience a live pitching session by five of the most promising Albanian start-ups and one innovation support organization, which have been supported by our project.

Thank you, European Union in Albania, Embassy of Germany and Embassy of Sweden in Tirana, for constantly reinforcing and promoting the great potential of the Albanian innovation ecosystem and the young and talented Albanian entrepreneurs behind these brilliant business ideas!

Sot, ‘BE për Inovacionin’ kishte nderin të priste tre mysafirë të veçantë në ambientet e Coolab, hapësira më ‘cool’ e bashkëpunimit në qytet!

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca, Ambasadori i Gjermanisë Peter Zingraf dhe Ambadorja e Suedisë Elsa Håstad, u njohën me pesë prej startup-eve më premtuese shqiptare dhe një organizatë në mbështetje të inovacionit, të cilat janë mbështetur nga projekti ynë.

Falenderime Bashkimit Evropian në Shqipëri, Ambasadës Gjermane në Tiranë dhe Ambasadës Suedeze, për fuqizimin dhe promovimin e vazhdueshëm të potencialit të ekosistemit të inovacionit dhe të sipërmarrësve shqiptarë të rinj dhe të talentuar, të cilët gjenden prapa këtyre ideve të shkëlqyera biznesi!

GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”
September, 2022

GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”

GIZ Albania is supporting the 1st Tirana Digital Nomad Festival, through the engagement of its programmes ProSeed 2.0, EU for Innovation and “Global Programme Migration & Diaspora”. During three days the city of Tirana will host a series of talks, workshops and activities, that will gather international and local professionals, entrepreneurs, and innovators in the […]

View more
iKorça Hackathon – Final
December, 2020

iKorça Hackathon – Final

This Hackathon organized in Korça from the Municipality of the city, with the support of EU for Innovation project and in collaboration with ICTSlab and Crazy town. About 40 students, university researchers, academy staff members, Start-ups and other talents got together during 11-13 December virtually as well as physically for the teams coming from the […]

View more
Loading
footer logo