News

Startup Grind Tirana with Engjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku of Division5, powered by EU for Innovation

EU for Innovation had the pleasure to support the last Startup Grind Tirana Talk with Engjëll Rraklli and Ariol Sollaku, founders of Division5 who in February of this year received an investment from PIRATE.global

Thank you to all who participated and a special thanks to Engjëll and Ariol who agreed to share their story, journey and future plans of their start-up with us all, at InnoSpace Tirana.

Below you can find some impressions from the evening and we hope to see you in future events!

BE për Inovacionin pati kënaqësinë të mbështeste aktivitetin më të fundit të Startup Grind Tirana me Engjëll Rrakllin dhe Ariol Sollakun, themeluesit e Division5, të cilët në shkurt të këtij viti morën për kompaninë e tyre një investim nga PIRATE.global.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe një falenderim i veçantë shkon për Engjëllin dhe Ariolin që pranuan të ndajnë me ne historinë, rrugëtimin dhe planet e tyre për të ardhmen, në InnoSpace Tirana.

Më poshtë disa përshtypje nga mbrëmja. Shpresojmë t’ju takojmë sërish në aktivitetet e ardhshme!

“How can the Diaspora contribute to the Start-up & ICT ecosystem in Albania?” panel
September, 2022

“How can the Diaspora contribute to the Start-up & ICT ecosystem in Albania?” panel

In framework of Tirana Digital Nomad Festival, a very motivating and thought-provoking panel addressing the topic of “How can the Diaspora contribute to the Start-up & ICT ecosystem in Albania?” took place on Wednesday, September 14th at Someetings. The panel moderated by Anila Hyka Smorgrav – Engagement Director, at Orange France, and composed by well-established […]

View more
EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN
June, 2022

EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN

Invited to represent EU for Innovation’s academia partner in Albania, Assoc. Prof. Dr. Alba Kruja, Professor of Management and Dean of Faculty of Economics and Administrative Sciences at Epoka University, attended the 10th Anniversary Conference Ideate, Innovate, Inspire, Interact, organized by University Industry Innovation Network (UIIN) on June 13-15 in Amsterdam, the Netherlands. UIIN actively […]

View more
Loading
footer logo