Start-up Ecosystem Rankings: Albania raised to 13 spots!

Great news for the Albanian ecosystem!

We are really proud to announce that in the Start-up Ecosystem Rankings 2020, Albania rised to 13 spots to be one of the biggest winners in this year’s rankings!

Tirana increased 53 spots and now ranks 435.

Albanians do have a lot of growth potential as the startup community’s and government’s willingness are more than present with a number of ongoing actions and activities!

Keep on doing a great work!

Lajme të shkëlqyera për ekosistemin Shqiptar!

Jemi shumë krenarë të shpallim se në Rangun e Ekosistemit të Startup-eve 2020, Shqipëria është ngritur 13 vende më sipër, duke u kthyer kështu në një nga fituesit më të mëdhenj të këtij viti.

Tirana u ngrit 53 vende dhe tani zë vendin 435.

Shqiptarët kanë shumë potencial për rritje pasi komuniteti I startup-eve si dhe mbështetja qeveritare janë prezente me një numër të konsiderueshëm veprimesh dhe aktivitetesh!

Vazhdoni punën e mirë!

She Starts Up: Mikaela and Xhorxhia Maçka – Thurje Handmade
December, 2022

She Starts Up: Mikaela and Xhorxhia Maçka – Thurje Handmade

For the first interview of “She Starts Up” – EU for Innovation’s latest campaign which aims to put the spotlight on pioneering, creative and inventive Albanian women in the fields entrepreneurship, tech, creative industries and more – we will introduce you to two sisters Mikaela Maçka and Xhorxhia Maçka, founders of “Thurje Handmade”. The innovation […]

View more
Masterclass 2.0 – “HOW TO TEACH ENTREPRENEURSHIP”
December, 2020

Masterclass 2.0 – “HOW TO TEACH ENTREPRENEURSHIP”

As part of its mission to strengthen the innovation ecosystem of Albania & in line with other capacity building interventions for Albanian Universities, the EU for Innovation programme in collaboration with Preneurz.Amsterdam will present a new program for Entrepreneurial Universities. The “HOW TO TEACH ENTREPRENEURSHIP” programme, targeting all Albanian University Lecturers who are enthusiastic about […]

View more
Loading
footer logo