news

Spanning Boundaries, a dedicated training programme that breaks the barriers between academia and industry

The Dutch University Industry Innovation Network (#UIIN), kicked-off the second cohort of ‘Spanning Boundaries’ training programme on September 16th.

Spanning Boundaries is Europe’s first dedicated training programme for individuals working to break down the barriers between academia and industry. At EU for Innovation, we’re very happy to have enabled for the first time, the participation of Albanian representatives – ‘spanning boundaries agents’, from the following entities: Scidev Center Science and Innovation for Development, the Polytechnic University of Tirana (Faculty of Architecture and Urbanism), Polis University, Marin Barleti University and Tech360 Smart Solutions.

The participants will follow a 5-month online training programme with seminars, master classes, and workshops, along with other 100 other likeminded professionals working in academia, industry and intermediaries, stemming from 10 different countries.

To learn more about the programme visit: https://www.spanning-boundaries.eu/ and stay tuned for more updates in the following weeks.

Rrjeti holandez për Inovacionin në Universitete dhe Industri (UIIN), nisi grupin e dytë të programit të trajnimit të “Spanning Boundaries” më 16 shtator.

“Spanning Boundaries” është programi i parë, i trajnimit në Evropë, dedikuar individëve që punojnë për të thyer barrierat midis akademisë dhe industrisë. Tek BE për Inovacionin jemi të lumtur që mundësuam për herë të parë edhe pjesëmarrjen e përfaqësuesve shqiptarë – “Agjentë të ndërveprimit akademi-industri”, nga entitetet në vijim: Qendra Shkenca dhe Inovacioni për Zhvillim (SCiDEV), Universiteti Politeknik i Tiranes (Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, UPT, Universiteti Polis, Universiteti Marin Barleti dhe Tech360 – Smart Solutions.

Pjesëmarrësit do të ndjekin një program trajnimi 5-mujor online me seminare, masterklasa dhe punëtori, së bashku me 100 profesionistë të tjerë nga 10 vende të ndryshme të botës, të angazhuar në fushën e akademisë, industrisë dhe ndërmjetësimit.

Për të mësuar më shumë rreth programit vizitoni: https://www.spanning-boundaries.eu/ dhe na ndiqni në javët në vijim për përditësimet më të fundit.

Second week of FSS Accelerator – Shkodra
October, 2020

Second week of FSS Accelerator – Shkodra

We’re officially on the second week of the Flexible Start-up Support Accelerator in Shkodra! 15 teams have been getting ahead with trainings and workshops in Strategic Management for their start-up, with our expert Anila Golemi and Innovation Trends and Creative Entrepreneurial Mindset with trainer Mentor Dida. Along with OFICINA we’re happy to bring the experience […]

View more
Launching of the EU for Innovation project!
February, 2019

Launching of the EU for Innovation project!

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH and the Embassy of Sweden Tirana launched today the “EU for Innovation” project.

View more
Loading
footer logo