news

Finalization of the Social Media Marketing Training in Korca

Last weekend marked the finalization of the Social Media Marketing Training conducted by AGOG Marketing and supported by EU for Innovation and Korça’s Municipality.

From 88 applicants in total, who applied in the open call, 36 were selected to participate in the intensive, one-month training, which consisted of 32 hours of virtual sessions, 11 hours of zoom calls and 21 hours of video lectures, broadcasted from Monday to Thursday and 3 face-to-face workshops during the weekends at the Korça Innovation and Technology Hub.

At the last day of the workshop past Sunday, 21 young people from Korça and the region, successfully followed through all the workshops and got awarded their well-deserved certificates on Sunday. Congratulations to all trainees!

Fundjava e kaluar shënoi finalizimin e Trajnimit në Social Media Marketing, drejtuar nga AGOG Marketing dhe mundësuar nga BE për Inovacionin dhe Bashkia Korçë.

Nga 88 aplikantë në total që aplikuan në thirrjen e parë, 36 u përzgjodhën për të marrë pjesë në trajnimin intensiv, njëmujor, i cili përbëhej nga 32 orë seanca virtuale, 11 orë thirrje Zoom dhe 21 orë video-leksione, nga e hëna deri të enjten dhe 3 workshop-e ballë për ballë gjatë fundjavave në Korça Innovation and Technology Hub.

Në ditën e fundit të trajnimit, të dielën e kaluar, 21 të rinj nga Korça dhe rajoni, morën pjesë me sukses në të gjitha seancat e trajnimit dhe u certifikuan në mënyrë të merituar si Marketer të rinj pë Mediat Sociale. Përgëzime të gjithë kursantëve!

3rd Innovation Management Academy
June, 2021

3rd Innovation Management Academy

On June 8-11, Innovation Investment Fund and ICT Hub held the 3rd Innovation Management Academy in Albania, supported by EU for Innovation. The online academy was joined by representatives of well-known companies and organizations, such as Hermex E-Commerce Platform, Roche, Century 21, Tirana Bank, Kreatx, Mireda Coaching, New Media Communications, Tumo Tirana and Metropolitan Incubator. […]

View more
EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN
June, 2022

EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN

Invited to represent EU for Innovation’s academia partner in Albania, Assoc. Prof. Dr. Alba Kruja, Professor of Management and Dean of Faculty of Economics and Administrative Sciences at Epoka University, attended the 10th Anniversary Conference Ideate, Innovate, Inspire, Interact, organized by University Industry Innovation Network (UIIN) on June 13-15 in Amsterdam, the Netherlands. UIIN actively […]

View more
Loading
footer logo