Projektligji “për mbështetjen dhe zhvillimin e Startup-eve Inovative”

Në kuadër të Javës Globale për Sipërmarrjen (Global Entrepreneurship Week) GEN Albania, Coolab dhe EU for Innovation organizuan diskutimin virtual mbi projektligjin “Për mbështetjen dhe zhvillimin e Startup-eve Inovative” dhe Start-up Albania.

Për të gjithë ata që nuk patën mundësi të ndiqnin takimin në kohë reale, mund të shihni regjistrimin e tij, me të ftuarit në panel:

  • Florensa Haxhi, Drejtore e Përgjithshme e Programeve të Zhvillimit dhe Njësisë së Bashkëpunimit,
  • në Kryeministri: Elion Shkodrani, Avokat Associate,
  • në Firmën Ligjore: Memi & Hoxha; Shkëlzen Marku, Bashkëthemelues dhe Drejtor ekzekutiv i Yunus Social Business Balkans;
  • Arlind Haxhiaj, Bashkëthemelues i Coolab Tirana.

Për të lexuar projektligjin dhe për tu bërë pjesë e konsultimit publik, vizitoni:

https://www.konsultimipublik.gov.al/Konsultime/Detaje/303

Për të parë regjistrimin e takimit virtual, klikoni:

https://www.facebook.com/EU4Innovation/videos/127540385563987

Suggested Posts
Bridge2EU Study Trip – Uplift Albania

10.05

Bridge2EU Study Trip – Uplift Albania

On May 8th, a cohort of ambitious start-ups from Uplift Albania’s 5th edition embarked on a transformative journey to Vilnius, Lithuania, for the Bridge2EU study trip, with a sharp focus […]

View post
GoodStartup School Demo Day

19.03

GoodStartup School Demo Day

On March 20 the second edition of GoodStartup School Shkodra held its Demo Day. Keynote speakers were Mr. Andrea Ferrero from the EU Delegation in Albania, Ms. Albana Borici vice […]

View post
.S.E.A.M. Kickoff event

05.03

.S.E.A.M. Kickoff event

.S.E.A.M. incubator kicked off with the gathering of 15 selected participants, partners and collaborators, marking the beginning of this creative journey. The event started with an inspiring narrative that shared […]

View post
Tirana Inc. Bootcamp

01.03

Tirana Inc. Bootcamp

February 28 marked the beginning of Tirana Inc. Bootcamp, a 3-day event that took place at the Metropolitan Innovation Center. Representatives from Tirana Inc. Foundation, EU4Innovation and Preneurz.Amsterdam welcomed and […]

View post
S.E.A.M. incubation Insights

27.02

S.E.A.M. incubation Insights

Recently, .S.E.A.M. incubator concluded its application phase. The call was open to various creative fields, nevertheless from the applications we can see that most applicants are operating in Fashion Design, […]

View post