news

Ozzo – one of the winning start-ups of Challenge Fund 4th Call

Today we introduce you to OZZO.al, an innovative ordering platform, the digital future in the HoReCa industry. For OZZO digitalizing the industry starts by revolutionizing the menu, introducing a digital menu, providing users on demand service by scanning the Qr-Code.

Businesses love OZZO, as it enables them to configure menus in real time with versatile prices. It enables better catering for clients with increased efficiency by avoiding the wasted time.

But even more than that, this innovation makes an ecological impact while reducing carbon footprint and printing costs. We are very happy to support this inspiring young team.

https://www.facebook.com/EU4Innovation/videos/262751332375349


 

Sot, ju prezantojmë me OZZO, një platformë inovative për porositë që përfaqëson të ardhmen digjitale në industrinë Ho-Re-Ca (Hotel, Restorant, Catering). Për të, digjitalizimi i kësaj industrie nis me revolucionin në menu, duke e sjellë atë në format digjital për t’u mundësuar përdoruesve një shërbim të shpejtë duke skanuar kodin Qr.

Bizneset e duan OZZO-n, pasi u krijon lehtësi në konfigurimin e menusë në kohë reale me çmime të ndryshueshme. Mundëson një katering më të mirë për klientët dhe rrit eficencën duke shmangur humbjen e kohës.

Por, të mos harrojmë se ky inovacion ka edhe një impakt ekologjik duke reduktuar kostot e printimit dhe gjurmët e karbonit. Jemi shumë të lumtur që mbështesim këtë skuadër të re dhe frymëzuese.

https://www.facebook.com/EU4Innovation/videos/262751332375349

Another student team joinis Connect IT
July, 2021

Another student team joinis Connect IT

Some time ago, another team of students joined our EU for Innovation Connect IT programme. Jona Shtini, Arlinda Doçi, Ornela Loloçi, Greisa Kalbaj and Kristi Nene, are currently studying Software Engineering and Business Informatics at the Canadian Institute of Technology. Under the coordination of Professor Blendi Shima, students from the 2nd and 3rd year of […]

View more
Finalization of the Digital Advertising Training in Korça
October, 2021

Finalization of the Digital Advertising Training in Korça

16 youngsters from Korça and the region received last week their certificates for the successful completion of the one-month, intensive training in Digital Advertising (PPC), led by AGOG Marketing and supported by EU for Innovation as part of the Regional Ecosystem Development in Korça. The participants followed 32 hours of virtual training divided in video […]

View more
footer logo