news

Orkestra.al – Everything for your car, online

The start-up Orkestra.al was listed among the winners of the Challenge Fund thanks to its innovation, dedication and the determination to make this business successful.

Orkestra will function as an online platform where the interested parties can find and purchase spare parts for cars, as individuals or other businesses. Each part will have a warranty statement and information or instructions, bringing a highest standard in the Albanian market.

We wish success to the founder Ana Shkreta and her family that supports her in this initiative!

Startup-i Orkestra.al u vlerësua si fitues i Challenge Fund falë inovacionit, përkushtimit dhe vendosmërisë për ta çuar këtë biznes përpara.

Orkestra do të funksionojë si një platformë ku të interesuarit të gjejnë dhe të blejnë online pjesë këmbimi origjinale dhe cilësore për makina, si individë apo biznese. Secila pjesë do të shoqërohet me fletë garancie si edhe me informacion e udhëzime, duke sjellë një standard të lartë në tregun shqiptar.

I urojmë suksese themelueses Ana Shkreta dhe familjes së saj që e shoqëron në këtë iniciativë!

BIZ Growth Design – a programme for Albania’s groundbreaking start-ups
August, 2021

BIZ Growth Design – a programme for Albania’s groundbreaking start-ups

Biz Growth Design is powered by EU for Innovation and lead by Board of Innovation, a renowned international strategy and business design firm. This programme was especially designed for ambitious Albanian start-ups, needing to improve their business solution; to design a disruptive business model or wanting to expand their business, aiming the international market. BoI […]

View more
6th team of students _ Connect IT
March, 2021

6th team of students _ Connect IT

We present you with Erda Ymeri, Arseda Uruci and Zhaklin Braka, three students of Business Informatics at UNIVERSITETI I TIRANES, who are part of the Connect IT programme. Their team is currently developing a fast and efficient Ecommerce website for GRAL Medical, a leading Albanian company in the field of physiotherapeutic and orthopedic equipment & […]

View more
Loading
footer logo