One-on-one Consultations For Challenge Fund Applicants

Our goal is to boost the number of high-quality applications by giving the applicants feedback and consultations on how to better structure their business ideas and stimulate their entrepreneurial mindset and skills.

The consultation sessions began in April 28th and run until the deadline for submitting the applications for the Challenge Fund. The consultation sessions took place online, three times a week (every Tuesday, Wednesday and Friday) from 10:00 – 14:00. Interested Start-Ups and ISOs could book a 60 minutes appointment online at the EU for Innovation website.

Qëllimi ynë është rritja e numrit të aplikimeve me cilësi të lartë, duke i ofruar aplikantëve mbështetje dhe konsultime rreth përmirësimit të strukturës së bizneseve të tyre si dhe stimulimi I aftësive sipërmarrëse të tyre.

Sesionet e konsultimeve filluan që prej datës 28 Prill dhe vazhduan deri në datën e fundit të aplikimit për Challenge Fund. Këto konsultime u zhvilluan online, tre herë në javë (çdo të Martë, të Mërkurë dhe të Premte) nga ora 10:00 deri në 14:00. Startup-e dhe ISOs të interesuar mund të rezervonin një takim online 60 minutësh në faqen e webit të BE për Inovacionin.

EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN
June, 2022

EU for Innovation representative at the 10th Anniversary Conference “Ideate, Innovate, Inspire, Interact”, organized by UIIN

Invited to represent EU for Innovation’s academia partner in Albania, Assoc. Prof. Dr. Alba Kruja, Professor of Management and Dean of Faculty of Economics and Administrative Sciences at Epoka University, attended the 10th Anniversary Conference Ideate, Innovate, Inspire, Interact, organized by University Industry Innovation Network (UIIN) on June 13-15 in Amsterdam, the Netherlands. UIIN actively […]

View more
Matchmaking and Exposure Programme – 2nd Cohort
December, 2020

Matchmaking and Exposure Programme – 2nd Cohort

The Pitching Event for the selection of the start-ups for the 2nd Cohort of the Matchmaking & Exposure Programme, was held on the 7th and 9th of December. Due to the Covid-19 restrictions, the whole event was carried out virtually! 20 shortlisted applicants in ICT, Online Business and Online Gaming sectors, were invited to pitch […]

View more
Loading
footer logo