news

“Making time to give back” with Arjeta Haskaj

After some time, we’re back with our “Making time to give back” interview series, where we put the focus on exceptional people of the Albanian growing innovation ecosystem and their volunteer work in sharing their expertise and knowledge with other up-and-coming entrepreneurs.

Today we want you to meet Arjeta Haskaj, Product Manager by profession, but also co-founder of her own start-up, easly.space and start-up mentor with EU for Innovation and Women Founders Network Albania.

Check Arjeta’s interview for some insights on her professional journey and if you know someone, that is a successful entrepreneur/ researcher/ role model of the innovation ecosystem in Albania and would like to feature them in the series, write us a message.

Rikthehemi me serinë tonë të intervistave “Making time to give back”, ku përpiqemi t’ju prezantojmë me njerëz të veçantë nga ekosistemi shqiptar, në zhvillim i inovacionit, dhe punën e tyre vullnetare në ndarjen e ekspertizës dhe njohurive të tyre me sipërmarrës të ardhshëm e të rinj.

Sot dëshirojmë të njiheni me Arjeta Haskaj, Product Manager me profesion, por edhe bashkëthemeluese e start-up-it “easly” dhe mentore për start-up-et nëpërmjet programeve të BE për Inovacionin dhe #WFNA.

Për më shumë lexoni intervistën me Arjetën rreth rrugëtimit të saj profesional dhe nëse njihni një sipërmarrës/ studiues/ model të suksesshëm të ekosistemit të inovacionit në Shqipëri, i/e cili/a gjen kohën për të ndarë njohuritë me njerëzit dhe komunitetin në të cilin jeton/ punon, na shkruani një mesazh, për ta bërë pjesë të intervistave tona.

Start-up Deep Dive | Albanian Ecosystem Actors
August, 2020

Start-up Deep Dive | Albanian Ecosystem Actors

EU for Innovation’s new programme, in collaboration with PIRATE.global, is bringing together eight ecosystem actors from Albania to discuss ecosystem development, community building and more, during workshops, group sessions and individual mentoring sessions. Till Ohrman, host of the first two workshops said: “The recipe for great start-up ecosystems is to focus on the entrepreneurs. That’s […]

View more
‘Teach the teacher’ Programme – Winners of the Pitching Competition
March, 2021

‘Teach the teacher’ Programme – Winners of the Pitching Competition

‘Teach the teacher’ Programme for Entrepreneurship Education at Albanian Universities, was finalized with a Pitching Competition. Over 30 university lecturers enrolled in the programme. 21 participants from 15 different universities went through the experiential learning experience and collaborated, divided in 6 teams, to develop and pitch a business cases in front of a jury. A […]

View more
Loading
footer logo