news

Last get-together of Europe is Here campaign

We arrived at the end of the activities organized in the frame of Europe is Here campaign.

Today we had the pleasure to bring together some of the start-up founders supported through EU for Innovation funds.

They told us about their progress, their future plans and the importance of funding and support of new entrepreneurs in Albania.

Kemi mbërritur në fund të aktiviteteve të organizuara në kuadër të fushatës Evropa është këtu.

Sot patëm kënaqësinë të takonim së bashku disa prej themeluesve të startupeve të mbështetura prej fondeve të BE për Inovacionin.

Ata na folën për progresin e tyre, planet për të ardhmen dhe rëndësinë e mbështjetjes së sipërmarrësve të rinj në Shqipëri.

sTARTUp Day 2021 Conference, Tartu/ Estonia
August, 2021

sTARTUp Day 2021 Conference, Tartu/ Estonia

Two representatives from EU for Innovation had the chance to attend sTARTUp Day 2021, the most start-up minded business festival, last week! After a long time without any physical events, we were looking forward to connect to new people, attend talks, get inspired and explore new opportunities for the Albanian ecosystem, while representing Albania and […]

View more
Challenge Fund – Get Together
October, 2021

Challenge Fund – Get Together

From the launch of the first call of the Challenge Fund we have come a long way. It was nice to finally meet all of you in today’s networking event, an opportunity for new collaborations and new partnerships for promising future innovative ideas.

View more
Loading
footer logo