iKorça Hackathon – Register Now

Are you up for a new challenge?

iKorça Hackathon is looking for innovative teams, which could improve the digitalization in Albania, especially in the city of Korça!

Join us in this virtual event, on 11-13 December, to show us your talent!

We have prepared 6 challenges that seek innovative solutions from your side! Get your team together, choose the challenge that seems more interesting to you and join us for 48 intensive hours finding solutions to problems.

If you are passioned for technology and innovation and you want to be a part of this activity, don’t miss out on this chance. Visit:  https://hackathon.al/

Jeni gati për një sfidë të re?

iKorça Hackathon është në kërkim të skuadrave inovative të cilat mund të përmirësojnë dixhitalizimin në Shqipëri, e veçanërisht në qytetin e Korçës!

Bashkohuni me ne në eventin virtual, në datat 11-13 dhjetor, për të na treguar dhe zhvilluar talentin tuaj!

Kemi gati gjashtë sfida, të cilat kërkojnë zgjidhje inovative nga ju! Mblidhni skuadrën tuaj, zgjidhni sfidën që ju duket më interesante dhe bashkohuni me ne, për 48-orë intensive në zgjidhje të problemeve.

Nëse je i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit dhe dëshiron të bëhesh pjesë e aktivitetit, mos e humb këtë rast. Vizito: https://hackathon.al/

Suggested Posts
Bridge2EU Study Trip – Uplift Albania

10.05

Bridge2EU Study Trip – Uplift Albania

On May 8th, a cohort of ambitious start-ups from Uplift Albania’s 5th edition embarked on a transformative journey to Vilnius, Lithuania, for the Bridge2EU study trip, with a sharp focus […]

View post
Uplift 5th edition Demo Day

23.04

Uplift 5th edition Demo Day

The culminating event of the 5th edition of Uplift Albania, the Demo Day held on April 23, 2024, marked the final leg of a transformative journey for 12 start-ups. This […]

View post
Tirana Inc. Halfway Pitches

19.04

Tirana Inc. Halfway Pitches

Tirana Inc. held its highly anticipated Halfway Pitches event at the GIZ Sustainability Hub. Over two pitching sessions, 9 start-ups each had 3 minutes to showcase their innovative business ideas, […]

View post
Aspire Entrepreneurship Demo Day

11.04

Aspire Entrepreneurship Demo Day

On April 10th, Aspire Entrepreneurship Incubation Programme held its Demo Day event at the National Youth Congress. This event marked the culmination of the program, designed to cultivate the next […]

View post
“Transition from Linear to Circular Economy” Conference

03.04

“Transition from Linear to Circular Economy” Conference

The “Transition from Linear to Circular Economy: Albania’s Journey Through Challenges to Opportunities” conference, held yesterday at Plaza Tirana, aims to explore the transition from a linear to a circular […]

View post