news

“How can the Diaspora contribute to the Start-up & ICT ecosystem in Albania?” – Tirana Digital Nomad Festival

On September 14-15-16, the Municipality of Tirana is organizing the Tirana Digital Nomad Festival, a three-day event that will bring together worldwide IT professionals, entrepreneurs and all tech youth to share, learn and connect in a dynamic experience in the heart of Albania, Tirana.

One among a myriad of panels, is powered by EU for Innovation/ ProSeed 2.0, as a main supporter of the festival, and the Global Programme Migration & Diaspora of GIZ Albania.

The panel moderated by Anila Hyka Smorgrav – Engagement Director, Directeur du Projet at Orange in France, will address the topic of “How can the Diaspora contribute to the Start-up & ICT ecosystem in Albania?” and eventually converse with the invited guest speakers who are well-established Albanians in the Diaspora, such as Asetila Köstinger, Armand Brahaj, Daniel Kazani, Landa Grembi, as well as Flavio Kristo and Gerti Boshnjaku as the Platform leader at AlbaniaTech.

You can join the interesting discussion on 14th of September, at 15:30 at Someetings, by registering through the link: https://digitalnomad.tirana.al/

More info on the panel coming soon!

Në datat 14-15-16 shtator, Bashkia Tiranë organizon Tirana Digital Nomad Festival, një ngjarje tre ditore që do të bashkojë profesionistët e IT nga mbarë bota, sipërmarrësit dhe të gjithë të rinjtë e teknologjisë për të ndarë, mësuar dhe lidhur në një përvojë dinamike në zemër të Shqipërisë, Tiranë.

Një nga panelet evente anësore të Festivalit, është mundësuar nga EU for Innovation dhe Programi Global “Migracioni dhe Diaspora” i GIZ Albania.

Paneli, moderuar nga Anila Hyka Smorgrav – Drejtore e Angazhimit e Orange në Francë, do të trajtojë temën “Si mund të kontribuojë diaspora në ekosistemin e start-up-eve dhe TIK në Shqipëri?”, së bashku me të ftuarit, shqiptarë të njohur në diasporë, si Asetila Köstinger, Armand Brahaj, Daniel Kazani, Landa Grembi, si dhe Flavio Kristo dhe Gerti Boshnjaku, drejtues i platformës AlbaniaTech.

Të interesuarit mund t’i bashkoheni diskutimit më 14 shtator, në orën 15:30 në Someetings, duke u regjistruar në linkun: www.digitalnomad.tirana.al/

Më shumë informacion rreth panelit së shpejti!

TechChill Milano Stage agenda is live!
September, 2022

TechChill Milano Stage agenda is live!

TechChill Milano, the first truly international tech & start-up event in Milan is right around the corner!  The conference will take place on September 27-29 and will offer an amazing lineup! You can check the agenda here: https://events.pinetool.ai/2782/#sessions Join event to network and hear speakers from Revolut, Reface, D-orbit, GoStudent, Deel, Swappie, and more! What […]

View more
Entrepreneur in Residence, Jewell Sparks hosting a workshop for Uplift’s selected start-ups
December, 2019

Entrepreneur in Residence, Jewell Sparks hosting a workshop for Uplift’s selected start-ups

Our Entrepreneur in Residence, Jewell Sparks held a workshop on “S.A.V.E Business Modelling, Pitch training and Agile Methodologies” for the start-ups of Uplift Albania. A real pleasure participating in an event with such impressive energy and motivation.

View more
Loading
footer logo