news

Growpreneur Demo Day

The 2nd round of Growpreneur Acceleration Programme was finalized with a Demo Day, on January 27, after 3 intensive months of work.

After partaking in the bootcamps, mentoring, and coaching sessions the ‘GROWstartups’ got to showcase the development of their businesses, in front of potential investors from all over the Balkans. All pitches were followed by a Q&A session from the investors, who put the start-ups in the spotlight of the night.

The interactive event, hosted by Yunus Social Business Balkans, welcomed guests from the Albanian innovation ecosystem and among others, speeches from Minister for Protection of Entrepreneurship Edona Bilali and Deputy Mayor of Tirana Anuela Ristani. The awarding of “Mentor of the Year” to Elsa Hala, Suela Kocibellinj and Tomi Kallanxhi concluded the gala night in bright spirit.

You can watch the whole livestream of the event, proudly supported for the second year by EU for Innovation, through the link:

https://www.facebook.com/balkanimpact/videos/361298028766118/

Raundi i dytë i programit akselerues Growpreneur u finalizua me një ‘Demo Day’, më 27 Janar, pas 3 muajsh intensivë pune.

Pas pjesëmarrjes në bootcamps, trajnime dhe sesione mentorimi, startup-et ‘GROW’, shfaqën zhvillimin e bizneseve të tyre, para investitorëve potencialë nga i gjithë Ballkani. Prezantimet u pasuan nga sesione me pyetje nga investitorët, të cilët i vendosën startup-et dhe përgjigjet e tyre në qendrën e vëmendjes së natës.

Eventi interaktiv, organizuar nga Yunus Social Business Balkans, mirëpriti të ftuar nga ekosistemi shqiptar i inovacionit dhe ndër të tjera, fjalime nga Ministrja për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Edona Bilali dhe Nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës Anuela Ristani. Ndarja e çmimit “Mentor i Vitit” për Elsa Halën, Suela Kocibellinj dhe Tomi Kallanxhin, e mbylli natën gala me një frymë të shkëlqyer.

Ndiqni transmetimin e drejtpërdrejtë të eventit, mbështetur për të dytin vit rradhazi nga EU for Innovation, përmes link-ut:

https://www.facebook.com/balkanimpact/videos/361298028766118/

Matchmaking & Exposure Programme – A new phase begins
June, 2021

Matchmaking & Exposure Programme – A new phase begins

One and a half months with ‘Matchmaking & Exposure Programme’ for our Albanian and German start-ups! Between Start-upTalks, with inspiring presentations and gathering of business tips, Expert Talks on crowdfunding or how to start a business in Germany, Speed Dating between the various start-up cohorts divided in sectors where they operate, we’ve now come to […]

View more
Tirana Inc. Demo Day – Postponed
December, 2021

Tirana Inc. Demo Day – Postponed

We regret to inform you that, unfortunately, due to major reasons, we took the decision to postpone Tirana Inc. Demo Day for early 2022! We want to properly showcase all the hard work, efforts and enthusiasm, that the student start-up teams, coaches, mentors and the entire Tirana Inc. community has put into the programme. The […]

View more
Loading
footer logo