news

German Ambassador Peter Zingraf visits the start-up ‘Nena Farm’

German Ambassador ?? Peter Zingraf, Head of GIZ Albania Sonja Kurz and other representatives of the German Development Cooperation, stopped also at nenafarm_lukove, during their visit of the projects supported in the beautiful #Albanian ?? south.
“Nëna Farm”, situated in Lukovë and a producers of the highest quality of extra virgin olive oil ? and its by-products, is also a winner of #ChallengeFund and has been supported by EU for Innovation through various capacity building programmes.
We would like to thank ”Nëna Farm” for the hospitality and we suggest you to pay the business a visit, if you happen to be in the vicinity!
#BuyLocal #SupportSmallBusinesses #MadeinAlbania
Ambasadori Gjerman ?? Peter Zingraf, Drejtuesja e #GIZAlbania Sonja Kurz dhe përfaqësues të tjerë të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim, bënë një ndalesë edhe tek #NenaFarm, përgjatë vizitës së tyre në projektet e mbështetura, në jugun e bukur të Shqipërisë ??.
“Nëna Farm” në Lukovë, si prodhues i cilësisë më të lartë të vajit të ullirit ekstra të virgjër ? dhe nënprodukteve të tij, është gjithashtu fitues i #ChallengeFund dhe është mbështetur nga #EUforInnovation përmes programeve të ndryshme për rritjen e kapaciteteve dhe biznesit.
Dëshirojmë të falenderojmë ”Nëna Farm” për mikpritjen dhe i sugjerojmë të gjithë ndjekësve tanë ta vizitojnë biznesin, nëse ndodhen të jenë në afërsi të tij!
#BliProduktVendas #MbështetBizneseteVogla #MadeinAlbania
Europe is Here _ GO2 / EcoSocial Farm / Salvia Nord
November, 2021

Europe is Here _ GO2 / EcoSocial Farm / Salvia Nord

After our visit in Innovation in Tradition, we headed towards the GO2 organization, founded by Eltjana Shkreli. Together we visited EcoSocial Farm as well as Salvia Nord, two of 60 startups supported by this organization. EcoSocial Farm in Shkodra is more than a farm and a guesthouse. It was created with the aim of building […]

View more
Visit of EU Ambassador Christiane Hohmann to Salvia Nord
August, 2022

Visit of EU Ambassador Christiane Hohmann to Salvia Nord

Another family run business that got support by the EU, was visited by the EU Ambassador Christiane Hohmann last week. Salvia Nord is a farm in Koplik, that cultivates sage, lavender and seedlings of over 10 species of aromatic plants. Because of EU for Innovation’ programme assistance, they reached new markets and raised the number […]

View more
Loading
footer logo