news

“From 0 to Hero” Open discussion with two masterminds

Hey Albanian start-up community! Here’s your chance to join a first off event and opportunity in Albania to meet and greet, hear the story and exchange ideas with two of the most unusual entrepreneurs in recent history of business: John Paul DeJoria, an American billionaire, founder of “John Paul Michel” and many other innovative businesses and Jonathan Kendrick, Co-Founder and Chairman of ROKiT Group of Companies, with a special focus on innovation and business ideas.

Join Innovation Nest on September 9, at 17:30 at the Orthodox Cathedral Conference Hall in Tirana and to learn from two masterminds of success in an open discussion and motivational speech.

This activity is co-organized by ROKiT Albania, Aksent Business Consulting and Innovation Nest with the support of Tirana Municipality in the framework of Tirana European Youth Capital and EU for Innovation.

Komuniteti shqiptar i startup-eve mos e humbni shansin për t’iu bashkuar një eventi premierë në Shqipëri dhe për tu takuar, dëgjuar historinë dhe shkëmbyer ide me dy sipërmarrës të jashtëzakonshëm të historisë së biznesit modern: John Paul DeJoria, një amerikan miliarder, themelues i “John Paul Michel” dhe shumë biznese të tjera inovative dhe Jonathan Kendrick, bashkë-themelues dhe kryetar i kompanive ROKiT Group, me fokus të vecantë tek inovacioni dhe idetë e reja të biznesit.

Bashkohuni me Innovation Nest më 9 shtator, 2022, në 17:30 tek Holli i Konferencave së Katedrales Ortodokse në Tiranë, për të mësuar nga dy mendje të suksesshme të biznesit, në një diskutim të hapur dhe fjalim motivues.

Ky aktivitet organizohet në bashkëpunim me ROKiT Albania, Aksent Business Consulting dhe Innovation Nest, me mbështetjen e Bashkisë Tiranë në kuadër të Tirana European Youth Capital, dhe EU for Innovation.

Gap Analysis meeting finalising in Elbasan, Korce and Pogradec
September, 2019

Gap Analysis meeting finalising in Elbasan, Korce and Pogradec

Part of our EU for Innovation team, ended this working week with meetings and interviews in the cities of Korça, Pogradec and Elbasan. They met the new Mayor of the City, Gledian Llatja, and the representatives of “Aleksander Xhuvani” University. In Korce they met with the Mayor, Mr. Sotiraq Filo, the Rector and vice-rector of […]

View more
Albanian Creative Industries – the first incubator in Albania in the creative industry
November, 2021

Albanian Creative Industries – the first incubator in Albania in the creative industry

Albanian Creative Industries Incubator (ACII), the first incubator in Albania in the creative industry, is created online. This project aims to support and promote all those who want to establish their business in the field of creative industries and create a sustainable ecosystem for businesses related to the creative industries sector. The platform serves to […]

View more
Loading
footer logo