News

Flexible Start-up Support Workshop on Sustainable Business Development

Flexible Start-up Support Accelerator welcomed workshop No.2 in Sustainable Business Development held by our amazing expert Mr. Boris Golob. The workshop was followed by an intensive training session from the incredible Edona Bilali.

We would like to thank all the participating startups for dedicating their time and effort during late evenings and long weekends!

Looking forward to seeing everyone again this week!

Flexible Start-up Support ka vijuar me workshop-in e dytë rreth Zhvillimit të një Biznesi të Qendrueshëm, me ekspertin e shkëlqyeri Boris Golob dhe një trajnim intensiv nga trajnerja Edona Bilali.

Dëshirojmë të falenderojmë të gjitha startup-et pjesëmarrëse për përkushtimin dhe kohën e dedikuar gjatë këtyre mbrëmjeve dhe fundjavave të gjata e intensive.

Mezi presim t’ju ritakojmë të gjithëve sërish këtë javë!

1st Cohort of the Matchmaking and Exposure Programme – Pitching Day
September, 2020

1st Cohort of the Matchmaking and Exposure Programme – Pitching Day

On the 17th & 18th of September, 19 start-ups pitched their business concepts to become part of the 1st Cohort of the new “Matchmaking and Exposure” programme. The start-ups, which operate in the fields of tourism, agri-tech and clean-tech, presented their businesses to our jury of experts from EU for Innovation and Social Impact. Due […]

View more
3rd Steering Committee Meeting for EU for Innovation
September, 2020

3rd Steering Committee Meeting for EU for Innovation

Some of the highlights of our work during these two years: > Capacity development for more than 150 Albanian start-ups & innovation support organisations. > Workshops and training for more than 240 young entrepreneurs with local and international experts. > Financial support for 15 innovative start-ups and 4 innovation support organisations. > In collaboration with […]

View more
Loading
footer logo