news

EU4Innovation Phase 2 Loading

We are very happy to share some BIG news today for the Albanian start-up and innovation ecosystem.

EU4Innovation has officially signed the launching of its 2nd phase, which will be implemented between January 2023 until June 2026!

Funded by the European Union, the German and Swedish governments and implemented by GIZ Albania and Swedish Embassy in Tirana, EU4Innovation will aim to increase the competitiveness and post-COVID socio-economic recovery of Albania, through improvement of the innovation ecosystem and investment readiness.

Follow EU4Innovation on social media to learn all about the 2nd phase and how’re they’re going to keep supporting, expanding and developing the Albanian innovation ecosystem!

Jemi shumë të lumtur të ndajmë sot një lajm të rëndësishëm për ekosistemin shqiptar të startup-it dhe inovacionit!

EU4Innovation ka nënshkruar zyrtarisht nisjen e fazës së saj të dytë, e cila do të zbatohet nga janari 2023 deri në qershor 2026!

Financuar nga Bashkimi Evropian, qeveria gjermane dhe ajo suedeze dhe zbatuar nga GIZ Albania dhe Ambasada Suedeze në Tiranë, EU4Innovation do të synojë të rrisë konkurrencën dhe rimëkëmbjen social-ekonomike të Shqipërisë pas COVID-it, nëpërmjet përmirësimit të ekosistemit të inovacionit dhe gatishmërisë për investime.

Ndiqni EU4Innovation në rrjetet sociale për të mësuar gjithçka rreth fazës së 2-të dhe se si ata do të vazhdojnë të mbështesin, zgjerojnë dhe zhvillojnë ekosistemin shqiptar të inovacionit!

ISPA Pitching event for Edipack
November, 2021

ISPA Pitching event for Edipack

The first Pitching event with the Industry Start-up Partnership Accelerator occurred, between Edipack – the largest carton box manufacturer in Albania and three start-ups – AlMoTech, WebProm and Pi Albi Saraci. Three solutions were pitched to the company – mainly addressing the strengthening the online presence of the brand and order management facility. The winning […]

View more
Akademi.al – A virtual learning platform, all for FREE
October, 2021

Akademi.al – A virtual learning platform, all for FREE

Today we have the pleasure to announce Akademi.al as another winner of the 4th call of the Challenge Fund. This platform offers online classes free of charge, in a variety of subjects for every age, prepared from a chosen team of teachers. Akademi.al aims to bring the school closer for every student, but also for […]

View more
Loading
footer logo