News

EU for Innovation and the Minister for Protection of Entrepreneurship start collaboration on a new Law on Start-ups

Work on a new StartUpLaw has started!

On Friday, the EU for Innovation project team met up with Minister for Protection of Entrepreneurship, Eduard Shalsi and other government actors, to discuss the first steps towards drafting of an Albanian Law on start-ups.

Glad to see such engagement and commitment from the government stakeholders.

We would like to invite everyone who wishes to be part of this process to send their comments, suggestions and remarks at [email protected].

Ka nisur puna për një ligj të ri për Startup-et!

Të premten, ekipi i projektit BE për Inovacionin u takua me Ministrin e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduard Shalsi dhe aktorë të tjerë qeveritarë, për të diskutuar hapat e parë drejt hartimit të një ligji #shqiptar për Startup-et (bizneset e reja).

Jemi të lumtur që shohim angazhim dhe dedikim nga palët e interesuara të qeverisë në këtë proces.

Gjithashtu dëshirojmë të ftojmë të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e procesit, të dërgojnë komentet, sugjerimet dhe vërejtjet e tyre në adresën [email protected].

Day 2 of Challenge Fund Bootcamp
April, 2021

Day 2 of Challenge Fund Bootcamp

The Challenge Fund Bootcamp continued the next day with some impressive presentations from start-ups. “Tracked”, a central platform that runs contract-monitoring, time tracking and billing. “Publical”, an app that exploits beacon technology. “Orkestra”, an e-commerce website that will sell mechanical auto parts. “Ozzo.al”, an ordering platform for clients and businesses. “BrickPlast”, a plastic recycling company […]

View more
Akademi.al – A virtual learning platform, all for FREE
October, 2021

Akademi.al – A virtual learning platform, all for FREE

Today we have the pleasure to announce Akademi.al as another winner of the 4th call of the Challenge Fund. This platform offers online classes free of charge, in a variety of subjects for every age, prepared from a chosen team of teachers. Akademi.al aims to bring the school closer for every student, but also for […]

View more
Loading
footer logo