news

Connect IT student team for “Sallon Arber”

We want to introduce to you another student-team from Connect IT programme.

Drini Demushi, Edison Ponari, Megi Nako, Xhoel Bano and Zenel Hila are 3rd year students of Computer Engineering, at Epoka University. Since December 2021, they have been working on a digital solution for a well-known barbershop in Tirana, “Sallon Arber”.

During this time, the students have built an appointment booking and management system. They have created this web application from scratch, using various technologies such as Php, JavaScript, CSS, Html, Bootstrap, MySQL.

Are you as curious as us about the results of their work?

Dëshirojmë t’ju prezantojmë një ekip tjetër studentor nga programi Connect IT.

Drini Demushi, Edison Ponari, Megi Nako, Xhoel Bano dhe Zenel Hila janë studentë në vitin e 3-të për Inxhinieri Kompjuterike, tek Universiteti Epoka. Që prej dhjetorit 2021, ata kanë punuar për të krijuar një zgjidhje dixhitale për një sallon të mirënjohur në Tiranë, “Sallon Arber”.

Gjatë kësaj kohe, studentët kanë ndërtuar një sistem të prenotimit dhe menaxhimit të takimeve. Ata e krijuan këtë aplikacion web nga fillimi, duke përdorur teknologji të ndryshme si Php, JavaScript, CSS, Html, Bootstrap, MySQL.

Jeni po aq kurioz sa ne për rezultatet e punës së tyre?

Regional Start-up Ecosystem Development – Training in Korca
July, 2020

Regional Start-up Ecosystem Development – Training in Korca

As part of its mandate to strengthen the innovation and start-up ecosystem in Albania, the EU for Innovation project is supporting selected municipalities across Albania to develop programmes, partnerships and capacities to strengthen local entrepreneurs and businesses. For this purpose, the project will work with policy makers, universities and Innovation Support Organisation (ISOs) in these […]

View more
GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”
September, 2022

GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”

GIZ Albania is supporting the 1st Tirana Digital Nomad Festival, through the engagement of its programmes ProSeed 2.0, EU for Innovation and “Global Programme Migration & Diaspora”. During three days the city of Tirana will host a series of talks, workshops and activities, that will gather international and local professionals, entrepreneurs, and innovators in the […]

View more
Loading
footer logo