news

Connect IT student-team develop solution for LeBon Tirana

Remember the first team of students that joined the Connec tIT support intervention?

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa and Andrea Ranxha from Polis University, have developed a solution for LebonTirana, to build an online presence for the bakery chain and their excellent products.

And guess what?! Now you can order online LeBon’s cakes and tasty pastries! Isn’t that great? The online shop was built using Open Cart, an open-source platform for e-commerce. Have a look at the amazing job our Connect IT student-team has done and of course feel free to try the solution out, by ordering a beautiful cake for your next celebration!

http://lebon.al/shop/

E mbani mend ekipin e parë të studentëve që iu bashkuan programit tonë Connect IT?

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa dhe Andrea Ranxha nga Universiteti Polis, kanë krijuar një zgjidhje për LeBonTirana, për të ndërtuar një prezencë online për rrjetin e pastiçerive dhe produktet e tyre të shkëlqyera!

Dhe e dini se tani mund të porosisni në internet ëmbëlsirat dhe pastat e shijshme të LeBon?! A nuk është e mrekullueshme? Dyqani online u ndërtua duke përdorur Open Cart, një platformë me burim të hapur për tregtinë elektronike. Shikoni punën që ka bërë ekipi ynë i studentëve të Connect IT dhe natyrisht mos ngurroni të provoni zgjidhjen, duke porositur një tortë të bukur për festën tuaj të ardhshme!

http://lebon.al/shop/

Start-up Ecosystem Rankings: Albania raised to 13 spots!
May, 2020

Start-up Ecosystem Rankings: Albania raised to 13 spots!

Great news for the Albanian ecosystem! We are really proud to announce that in the Start-up Ecosystem Rankings 2020, Albania rised to 13 spots to be one of the biggest winners in this year’s rankings! Tirana increased 53 spots and now ranks 435. Albanians do have a lot of growth potential as the startup community’s […]

View more
Day 2 of Challenge Fund Bootcamp
April, 2021

Day 2 of Challenge Fund Bootcamp

The Challenge Fund Bootcamp continued the next day with some impressive presentations from start-ups. “Tracked”, a central platform that runs contract-monitoring, time tracking and billing. “Publical”, an app that exploits beacon technology. “Orkestra”, an e-commerce website that will sell mechanical auto parts. “Ozzo.al”, an ordering platform for clients and businesses. “BrickPlast”, a plastic recycling company […]

View more
Loading
footer logo