news

Apply now for Uplift programme, 4th edition

EU for Innovation as an official supporter of the 4th edition of @uplift.al encourages all start-ups and aspiring entrepreneurs with an innovative idea to apply!

 

Why join?!

? 3 months complex acceleration program

? €17K cash prize for the best teams

? Mentoring by 50+ top industry experts

? Study trip to Slovakia & Austria

? Trademark Intellectual Protection ®

 

Accelerate your startup to the next level with Uplift Western Balkans!

Apply now: https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2022/apply

Deadline to apply: 31 August 2022

For questions and information check: https://uplift.al

EU for Innovation, si partner zyrtar i edicionit të katërt të @uplift.al, i bën thirrje të gjithë startup-eve dhe sipërmarrësve aspirantë, të cilët kanë një ide inovative të aplikojnë!

 

Pse të bëheni pjesë e programit?!

? 3 muaj program të plotë përshpejtimi

? 17 mijë € në çmime kesh për ekipet më të mira

? Mentorime nga mbi 50 ekspertë të industrisë

? Udhëtime studimor në Sllovaki dhe Austri

? Mbrojtja Intelektuale e Markave Tregtare ®

 

Përshpejtoni startup-in tuaj në tjetër nivel me Uplift Western Balkans!

Aplikoni tani: https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2022/apply

Afati i fundit për të aplikuar: 31 gusht 2022

Për pyetje dhe më shumë informacion, vizitoni: https://uplift.al

GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”
September, 2022

GIZ Albania support for Tirana Digital Nomad Festival through “Global Programme Migration & Diaspora”

GIZ Albania is supporting the 1st Tirana Digital Nomad Festival, through the engagement of its programmes ProSeed 2.0, EU for Innovation and “Global Programme Migration & Diaspora”. During three days the city of Tirana will host a series of talks, workshops and activities, that will gather international and local professionals, entrepreneurs, and innovators in the […]

View more
Albanian Creative Industries – the first incubator in Albania in the creative industry
November, 2021

Albanian Creative Industries – the first incubator in Albania in the creative industry

Albanian Creative Industries Incubator (ACII), the first incubator in Albania in the creative industry, is created online. This project aims to support and promote all those who want to establish their business in the field of creative industries and create a sustainable ecosystem for businesses related to the creative industries sector. The platform serves to […]

View more
Loading
footer logo