news

AlbaniaTech Soft Launch – Albanian Ecosystem Event

Last week, EU for Innovation and the core team behind Albania Tech hosted an exclusive presentation of the 1st Albanian innovation ecosystem platform, which will serve as the go-to place for all things related to the Albanian start-up community!

The pilot version of the platform, which has been developed over the past months after extensive consultation with the ecosystem actors, was shown to them for the first-time last Thursday.

We’re very happy to say that the Albanian innovation community won’t have to wait for much longer for the launch. To be the first to know when the platform will go online, become now Iam.albaniatech.org

Javën e kaluar, BE për Inovacionin dhe skuadra që qëndron pas krijimit të Albania Tech organizuan një prezantim ekskluziv të platformës së parë të ekosistemit shqiptar të inovacionit, e cila do të shërbejë si vendi kryesor për gjithë çka lidhet me komunitetin shqiptar të startup-eve dhe inovacionit!

Versioni pilot i platformës, i cili është zhvilluar gjatë muajve të shkuar, pas konsultimeve të gjera me aktorët e ekosistemit, ju paraqit atyre për herë të parë të enjten e kaluar.

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se komunitetit shqiptar të inovacionit nuk do ti duhet të presë edhe shumë gjatë për lansimin e platformës. Që të jeni të parët që do të njoftohen sapo platforma të jetë online, regjistrohuni tani në Iam.albaniatech.org

She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital
February, 2023

She Starts Up: Aneida Bajraktari Bicja – Balkans Capital

When mapping the entrepreneurial eco-system of Albania, one would for sure come across Start-up Grind Tirana – a global start-up community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs, or Start-up Weekend Tirana – one of the world’ s greatest educational movements for entrepreneurs. We are proud to state that Aneida Bajraktari Bicja, entrepreneur/ 40under40/ advisor/ […]

View more
Strengthening start-ups and new ideas together!
March, 2021

Strengthening start-ups and new ideas together!

Today EU for Innovation had the honor to receive three distinguished guests at the premises of Coolab, the coolest co-working space in town! EU Ambassador Luigi Soreca, German Ambassador Peter Zingraf and Swedish Ambassador Elsa Håstad, got to experience a live pitching session by five of the most promising Albanian start-ups and one innovation support […]

View more
Loading
footer logo