News

3rd EIIU TALK with Erik Boer of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) & Dr. Mirjam Leloux of IXA Next

This time at EIIU TALKs, we had the pleasure to have Erik Boer – CEO of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) | CEO Startup Village and Dr. Mirjam Leloux – Director of Technology Transfer at the University of Amsterdam (UvA), as guest speakers to deliver talks under the theme: “The changing university and its impact on the ecosystem”. The event was concluded with the launching of the “Entrepreneurial University” Masterclass Series, developed by EU for Innovation, ACE and the University of Amsterdam, which will be conducted in Tirana.
If you weren’t able to make it to the event or if you’re an Albanian university representative who would like to learn more details about the programme, watch the video and follow the link to apply: http://euforinnovation.al/masterclass/

Këtë herë në EIIU TALKs, patëm kënaqësinë të kishim të ftuar Erik Boer, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës për Sipërmarrjen në Amsterdam (ACE) dhe Startup Village dhe Dr. Mirjam Leloux, Drejtuese e Qendrës së Transferimit të Teknologjive në Universitetin e Amsterdamit (UVA), për të mbajtur prezantime frymëzuese mbi temën: “Universiteti në ndryshim dhe ndikimi i tij në ekosistemin e sipërmarrjes”. Ngjarja u përmbyll me lançimin e serisë së Masterklasave me temë “Universiteti Sipërmarrës”, krijuar nga projekti BE për Inovacionin, ACE dhe Universiteti i Amsterdamit, të cila do të zhvillohen në Tiranë.
Nëse nuk patët mundësi të merrnit pjesë në event apo jeni përfaqësues i një unversiteti shqiptar dhe do të dëshironit të mësoni më shumë detaje rreth programit, shikoni videon dhe ndiqni link-un për të aplikuar: http://euforinnovation.al/masterclass/

Tirana Inc. Demo Day – Postponed
December, 2021

Tirana Inc. Demo Day – Postponed

We regret to inform you that, unfortunately, due to major reasons, we took the decision to postpone Tirana Inc. Demo Day for early 2022! We want to properly showcase all the hard work, efforts and enthusiasm, that the student start-up teams, coaches, mentors and the entire Tirana Inc. community has put into the programme. The […]

View more
3 other student teams join Connect IT
March, 2021

3 other student teams join Connect IT

We would like you to meet with three student teams, that as part of our program Connect IT, are currently working on creating digital solutions for the real estate company Future Home Real Estate. They’re all students in their 3rd year of Bachelor studies, but they come from different Albanian universities. Amanda Kazaferi, Dea Duro, […]

View more
Loading
footer logo