News

Women Founders Accelerator – Launching Event

On the 15th of September, the 1st Women Founders Accelerator in Albania was launched, and EU for Innovation is a proud supporter of the programme!

A presentation of the programme was followed by teambuilding activities where the founders introduced themselves and focused on getting to know each other better.

May this be an interesting learning experience for all the participants that are on board!

For more updates on their journey, follow us and Women Founders Network Albania.

Më 15 Shtator, u lancua Akseleratori i parë në Ballkanin Perëndimor për Gratë Sipërmarrëse dhe projekti ynë ‘BE për Inovacionin’ është krenar që mbështet këtë nismë!

Në ditën e parë, prezantimi fillestar i programit, vijoi me aktivitete të ndryshme për sipërmarrëset për tu prezantuar e njohur më mirë me njëra-tjetrën.

Urojmë që kjo eksperiencë e re të mësuari të jetë interesante për pjesëmarrëset në program!

Na ndiqni ne dhe Women Founders Network Albania për të rejat më të fundit lidhur me rrugëtimin e Akseleratorit të Grave Sipërmarrëse.

Welcome to the 3<sup>rd</sup> Challenge Fund Bootcamp
September, 2020

Welcome to the 3rd Challenge Fund Bootcamp

Welcome to the third Bootcamp of the Challenge Fund. This Bootcamp was different from the other two because it was virtual. Nevertheless, this is the pre-final evaluation level to select the Challenge Fund winners from the third call. On this level the jury composed of local and international experts evaluate the commitment and competencies of […]

View more
Europe Weeks 2021 – Ambassador Soreca visits the EU for Innovation supported Korça Innovation & Technology Hub and meets with start-ups in Pogradec
May, 2021

Europe Weeks 2021 – Ambassador Soreca visits the EU for Innovation supported Korça Innovation & Technology Hub and meets with start-ups in Pogradec

Last weekend, during Europe Weeks 2021 festivities in the city of Korça, EU Ambassador to Albania, H.E Luigi Soreca and Dutch Ambassador H.E Guusje Korthals Altes, payed their first visit to the new Innovation & Technology Hub, a co-working, training & start-up incubation hub for freelancers, aspiring entrepreneurs, and start-ups in the region, which has […]

View more
footer logo