news

WFAA Fellows Collab

Women Founders Accelerator Albania has grown into a community, where fellows get to collaborate with like-minded people. We are happy to see this collaboration between Arjola Buzi, founder of Aura Events, and Kristi Janku, founder of Kikiliciouss.

Kristi approached Arjola to make her, part of her show on TV Scampa.

As you may know Kristi is an amazing cook and Arjola can set up your party like no-one else.

Talking to both of them on how this collaboration started, they both agreed on the fact that Women Founders Accelerator Albania Programme was the first reason why both Arjola and Kristi decided to join forces and produce this great show. If you are interested, check Kikilicious YouTube Channel.

Looking forward to see other collaborations!

Programi përshpejtues i grave themeluese është kthyer në komunitet, ku pjesëtarët kanë mundësi bashkëpunimi me njerëz të të njëjtit mendim. Jemi të lumtur të shohim këtë bashkëpunim mes Arjola Buzi, themeluese e Aura Events dhe Kristi Janku, themeluese e Kikilicious.

Kristi iu drejtua Arjolës për ta bërë pjesë të shfaqes së saj në TV Scampa.

Siç mund ta dini Kristi është një kuzhiniere fantastike dhe Arjola mund të realizojë festën si askush tjetër.

Duke folur me to si ky bashkëpunim nisi, ato bien dakord për faktin se programi përshpejtues i grave themeluese në Shqipëri është arsyeja e parë se pse Arjola dhe Kristi vendosën të bashkojnë forcat për të prodhuar këtë shfaqe të shkëlqyer. Nwse jeni tw interesuar, shihni kanalin YouTube Kikilicious.

Mezi po presim të shohim bashkëpunime të tjera!

Ecosystem Safari in Cologne, Germany
December, 2019

Ecosystem Safari in Cologne, Germany

Four people from the Albanian ecosystem, representing start-ups and ecosystem actors, joined last weeks the Ecosystem Safari to Cologne where they met with representatives from co-working spaces, accelerators, university initiatives, the City of Cologne and the University of Cologne to discuss topics such as ecosystem development, the collaboration between different actors of the ecosystem and […]

View more
ICT Hub Korça – Java training Bootcamp
October, 2020

ICT Hub Korça – Java training Bootcamp

On Tuesday, ‘ICT HUB KORÇA’, an EU for Innovation and Municipality of Korça initiative, launched the “JAVA Training Bootcamp”. This intensive, 4-week training in JAVA programming will give to 15 young people, coming from the city of Korça and the nearby region, the possibility to strengthen their ICT skills and deepen their knowledge in programming […]

View more
footer logo