news

Finalization of the Social Media Marketing Training in Korca

Last weekend marked the finalization of the Social Media Marketing Training conducted by AGOG Marketing and supported by EU for Innovation and Korça’s Municipality.

From 88 applicants in total, who applied in the open call, 36 were selected to participate in the intensive, one-month training, which consisted of 32 hours of virtual sessions, 11 hours of zoom calls and 21 hours of video lectures, broadcasted from Monday to Thursday and 3 face-to-face workshops during the weekends at the Korça Innovation and Technology Hub.

At the last day of the workshop past Sunday, 21 young people from Korça and the region, successfully followed through all the workshops and got awarded their well-deserved certificates on Sunday. Congratulations to all trainees!

Fundjava e kaluar shënoi finalizimin e Trajnimit në Social Media Marketing, drejtuar nga AGOG Marketing dhe mundësuar nga BE për Inovacionin dhe Bashkia Korçë.

Nga 88 aplikantë në total që aplikuan në thirrjen e parë, 36 u përzgjodhën për të marrë pjesë në trajnimin intensiv, njëmujor, i cili përbëhej nga 32 orë seanca virtuale, 11 orë thirrje Zoom dhe 21 orë video-leksione, nga e hëna deri të enjten dhe 3 workshop-e ballë për ballë gjatë fundjavave në Korça Innovation and Technology Hub.

Në ditën e fundit të trajnimit, të dielën e kaluar, 21 të rinj nga Korça dhe rajoni, morën pjesë me sukses në të gjitha seancat e trajnimit dhe u certifikuan në mënyrë të merituar si Marketer të rinj pë Mediat Sociale. Përgëzime të gjithë kursantëve!

One-on-one Consultations For Challenge Fund Applicants
April, 2020

One-on-one Consultations For Challenge Fund Applicants

Our goal is to boost the number of high-quality applications by giving the applicants feedback and consultations on how to better structure their business ideas and stimulate their entrepreneurial mindset and skills. The consultation sessions began in April 28th and run until the deadline for submitting the applications for the Challenge Fund. The consultation sessions […]

View more
Balkan FLOSStival 2020
December, 2020

Balkan FLOSStival 2020

On the first weekend of December, the Balkan FLOSStival 2020 took place. A virtual conference that brought together organizations from the Balkan region, that promote open source software & hardware, open data, open government & cyber security. The participants of the event were students, professionals in different fields of technology and various civil society actors […]

View more
footer logo