news

Second week of FSS Accelerator – Shkodra

We’re officially on the second week of the Flexible Start-up Support Accelerator in Shkodra!

15 teams have been getting ahead with trainings and workshops in Strategic Management for their start-up, with our expert Anila Golemi and Innovation Trends and Creative Entrepreneurial Mindset with trainer Mentor Dida.

Along with OFICINA we’re happy to bring the experience and lessons learned from the 1st Flexible Start-up Support Accelerator in Tirana, to the enthusiastic entrepreneurs in Shkodra.

Stay tuned for more updates!

Jemi zyrtarisht në javën e dytë të programit përshpejtues, mbështetës, fleksibël për Startup-et në Shkodër!

15 ekipe kanë vazhduar me trajnime dhe ëorkshop-e në Menaxhimin Strategjik për startup-in e tyre, me eksperten tonë Anila Golemi, si dhe Trendet Inovative dhe Mendësi Kreative Sipërmarrëse me trajnerin Mentor Dida.

Së bashku me OFICINA, jemi të lumtur të sjellim eksperiencën dhe mësimet e marra nga program i parë përshpejtues, mbështetës, fleksibël për Startup-et në Tiranë, tek sipërmarrësit entuziastë në Shkodër.

Na ndiqni për t’u përditësuar!

EU4TECH PoC – Call for proposals
January, 2021

EU4TECH PoC – Call for proposals

EU4Tech PoC Western Balkans has opened its Call for Proposals! EU4Tech will offer hands on assistance to 40 of the most promising technology-based projects developed within public research organizations and micro, small and medium enterprises from the Western Balkans at the ‘Proof of Concept Stage’. Eligible applicants for the 2021 EU4TECH PoC WB Open Call […]

View more
Another student team joinis Connect IT
July, 2021

Another student team joinis Connect IT

Some time ago, another team of students joined our EU for Innovation Connect IT programme. Jona Shtini, Arlinda Doçi, Ornela Loloçi, Greisa Kalbaj and Kristi Nene, are currently studying Software Engineering and Business Informatics at the Canadian Institute of Technology. Under the coordination of Professor Blendi Shima, students from the 2nd and 3rd year of […]

View more
footer logo