news

“Making time to give back” with Arjeta Haskaj

After some time, we’re back with our “Making time to give back” interview series, where we put the focus on exceptional people of the Albanian growing innovation ecosystem and their volunteer work in sharing their expertise and knowledge with other up-and-coming entrepreneurs.

Today we want you to meet Arjeta Haskaj, Product Manager by profession, but also co-founder of her own start-up, easly.space and start-up mentor with EU for Innovation and Women Founders Network Albania.

Check Arjeta’s interview for some insights on her professional journey and if you know someone, that is a successful entrepreneur/ researcher/ role model of the innovation ecosystem in Albania and would like to feature them in the series, write us a message.

Rikthehemi me serinë tonë të intervistave “Making time to give back”, ku përpiqemi t’ju prezantojmë me njerëz të veçantë nga ekosistemi shqiptar, në zhvillim i inovacionit, dhe punën e tyre vullnetare në ndarjen e ekspertizës dhe njohurive të tyre me sipërmarrës të ardhshëm e të rinj.

Sot dëshirojmë të njiheni me Arjeta Haskaj, Product Manager me profesion, por edhe bashkëthemeluese e start-up-it “easly” dhe mentore për start-up-et nëpërmjet programeve të BE për Inovacionin dhe #WFNA.

Për më shumë lexoni intervistën me Arjetën rreth rrugëtimit të saj profesional dhe nëse njihni një sipërmarrës/ studiues/ model të suksesshëm të ekosistemit të inovacionit në Shqipëri, i/e cili/a gjen kohën për të ndarë njohuritë me njerëzit dhe komunitetin në të cilin jeton/ punon, na shkruani një mesazh, për ta bërë pjesë të intervistave tona.

Entrepreneurial University Masterclass #2
April, 2020

Entrepreneurial University Masterclass #2

As part of its mission to strengthen the innovation ecosystem of Albania, the EU for Innovation project, in cooperation with Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) and the University of Amsterdam is organizing a series of Masterclasses on how to become an “Entrepreneurial University”. Launched on January 21st, 2020 with a duration of 5 month, this […]

View more
Hackathon Workshop with the Municipality of Tirana
November, 2019

Hackathon Workshop with the Municipality of Tirana

On Monday, EU for Innovation together with Crazy Town organised a workshop with the Municipality of Tirana.

View more
footer logo