News

Flexible Start-up Support Workshop on Sustainable Business Development

Flexible Start-up Support Accelerator welcomed workshop No.2 in Sustainable Business Development held by our amazing expert Mr. Boris Golob. The workshop was followed by an intensive training session from the incredible Edona Bilali.

We would like to thank all the participating startups for dedicating their time and effort during late evenings and long weekends!

Looking forward to seeing everyone again this week!

Flexible Start-up Support ka vijuar me workshop-in e dytë rreth Zhvillimit të një Biznesi të Qendrueshëm, me ekspertin e shkëlqyeri Boris Golob dhe një trajnim intensiv nga trajnerja Edona Bilali.

Dëshirojmë të falenderojmë të gjitha startup-et pjesëmarrëse për përkushtimin dhe kohën e dedikuar gjatë këtyre mbrëmjeve dhe fundjavave të gjata e intensive.

Mezi presim t’ju ritakojmë të gjithëve sërish këtë javë!

1st team of students _ Connect IT
February, 2021

1st team of students _ Connect IT

We’re very proud to finally present you our latest support intervention Connect IT, a program that aims to connect Albanian students to industry players, that want to digitize business processes. Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa and Andrea Ranxha from Universiteti Polis, are the first team of students that have been […]

View more
6th team of students _ Connect IT
March, 2021

6th team of students _ Connect IT

We present you with Erda Ymeri, Arseda Uruci and Zhaklin Braka, three students of Business Informatics at UNIVERSITETI I TIRANES, who are part of the Connect IT programme. Their team is currently developing a fast and efficient Ecommerce website for GRAL Medical, a leading Albanian company in the field of physiotherapeutic and orthopedic equipment & […]

View more
footer logo