News

EU for Innovation participating in Pirate Summit

Last week, two of our team members took part at the PIRATE Summit in Cologne, Germany. This one of a kind, yearly conference gathers early stage start-up founders, investors and corporate executives from over 70 different nationalities, for three days in an old scrapyard.

Our team members, Sarah and Erkens where there to present the EU for Innovation project, create connections and bring back international linkages for the Albanian innovation ecosystem.

Have a look at their pictures from the event!

Javën e kaluar, dy anëtarë të ekipit tonë morën pjesë në Samitin e Piratëve në Këln, Gjermani.

Kjo konferencë e veçantë në llojin e saj, mbledh çdo vit, për tre ditë në një magazinë të vjetër, themelues startup-esh, investitorë dhe drejtues korporatash nga më shumë se 70 vende të ndryshme të botës.

Anëtarët e ekipit tonë, Sara dhe Erkens, ishin atje për të prezantuar projektin BE për Inovacionin dhe për të krijuar lidhje për ekosistemin shqiptar të inovacionit me atë ndërkombëtar.

Hidhini një sy, foto-përshtypjeve të tyre nga eventi i javës së shkuar!

3 other student teams join Connect IT
March, 2021

3 other student teams join Connect IT

We would like you to meet with three student teams, that as part of our program Connect IT, are currently working on creating digital solutions for the real estate company Future Home Real Estate. They’re all students in their 3rd year of Bachelor studies, but they come from different Albanian universities. Amanda Kazaferi, Dea Duro, […]

View more
Matchmaking and Exposure Programme – 2nd Cohort
December, 2020

Matchmaking and Exposure Programme – 2nd Cohort

The Pitching Event for the selection of the start-ups for the 2nd Cohort of the Matchmaking & Exposure Programme, was held on the 7th and 9th of December. Due to the Covid-19 restrictions, the whole event was carried out virtually! 20 shortlisted applicants in ICT, Online Business and Online Gaming sectors, were invited to pitch […]

View more
footer logo