news

Connect IT student team develops a solution for LeBon Tirana

Remember the first team of students that joined the Connec tIT support intervention?

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa and Andrea Ranxha from Polis University, have developed a solution for LebonTirana, to build an online presence for the bakery chain and their excellent products.

And guess what?! Now you can order online LeBon’s cakes and tasty pastries! Isn’t that great? The online shop was built using Open Cart, an open-source platform for e-commerce. Have a look at the amazing job our Connect IT student-team has done and of course feel free to try the solution out, by ordering a beautiful cake for your next celebration!

http://lebon.al/shop/

E mbani mend ekipin e parë të studentëve që iu bashkuan programit tonë Connect IT?

Stiljano Ruci, Xhuliano Ageja, Flavio Doko, Dionis Cura, Brisilda Runa dhe Andrea Ranxha nga Universiteti Polis, kanë krijuar një zgjidhje për LeBonTirana, për të ndërtuar një prezencë online për rrjetin e pastiçerive dhe produktet e tyre të shkëlqyera!

Dhe e dini se tani mund të porosisni në internet ëmbëlsirat dhe pastat e shijshme të LeBon?! A nuk është e mrekullueshme? Dyqani online u ndërtua duke përdorur Open Cart, një platformë me burim të hapur për tregtinë elektronike. Shikoni punën që ka bërë ekipi ynë i studentëve të Connect IT dhe natyrisht mos ngurroni të provoni zgjidhjen, duke porositur një tortë të bukur për festën tuaj të ardhshme!

http://lebon.al/shop/

Ecosystem Safari, eight Albanian start-ups in Estonia
January, 2020

Ecosystem Safari, eight Albanian start-ups in Estonia

Last day of Startup Day Fest and the EU for Innovation Ecosystem Safari in Estonia, for 8 Albanian start-ups, who today had the chance to listen to pitch competitions, meet with potential investors and learn about the ecosystem in the Baltic. We really hope they could learn something new and make the most out of this […]

View more
Gap Analysis meeting finalising in Elbasan, Korce and Pogradec
September, 2019

Gap Analysis meeting finalising in Elbasan, Korce and Pogradec

Part of our EU for Innovation team, ended this working week with meetings and interviews in the cities of Korça, Pogradec and Elbasan. They met the new Mayor of the City, Gledian Llatja, and the representatives of “Aleksander Xhuvani” University. In Korce they met with the Mayor, Mr. Sotiraq Filo, the Rector and vice-rector of […]

View more
footer logo