News

3rd EIIU TALK with Erik Boer of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) & Dr. Mirjam Leloux of IXA Next

This time at EIIU TALKs, we had the pleasure to have Erik Boer – CEO of Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) | CEO Startup Village and Dr. Mirjam Leloux – Director of Technology Transfer at the University of Amsterdam (UvA), as guest speakers to deliver talks under the theme: “The changing university and its impact on the ecosystem”. The event was concluded with the launching of the “Entrepreneurial University” Masterclass Series, developed by EU for Innovation, ACE and the University of Amsterdam, which will be conducted in Tirana.
If you weren’t able to make it to the event or if you’re an Albanian university representative who would like to learn more details about the programme, watch the video and follow the link to apply: http://euforinnovation.al/masterclass/

Këtë herë në EIIU TALKs, patëm kënaqësinë të kishim të ftuar Erik Boer, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës për Sipërmarrjen në Amsterdam (ACE) dhe Startup Village dhe Dr. Mirjam Leloux, Drejtuese e Qendrës së Transferimit të Teknologjive në Universitetin e Amsterdamit (UVA), për të mbajtur prezantime frymëzuese mbi temën: “Universiteti në ndryshim dhe ndikimi i tij në ekosistemin e sipërmarrjes”. Ngjarja u përmbyll me lançimin e serisë së Masterklasave me temë “Universiteti Sipërmarrës”, krijuar nga projekti BE për Inovacionin, ACE dhe Universiteti i Amsterdamit, të cila do të zhvillohen në Tiranë.
Nëse nuk patët mundësi të merrnit pjesë në event apo jeni përfaqësues i një unversiteti shqiptar dhe do të dëshironit të mësoni më shumë detaje rreth programit, shikoni videon dhe ndiqni link-un për të aplikuar: http://euforinnovation.al/masterclass/

Connect IT student-team develop solution for Cheer Chews
May, 2021

Connect IT student-team develop solution for Cheer Chews

Another solution coming from Connect IT support intervention for the Cheer Chews brand, the only Albanian company that produces organic dog chews. Antigoni Kurti, Armegi Mebelli, Besjan Coku, and Joana Adushaj, 3rd year students of the Economic Faculty, University of Tirana, were responsible for building a creative and fully functioning e-commerce website to help the […]

View more
Women Founders Network Albania: Demo Day Pitch Competition
November, 2020

Women Founders Network Albania: Demo Day Pitch Competition

The big day is almost here! On the 4th of December, Women Founders Network Albania, Spring Activator and EU for Innovation are proud to invite you to the “Demo Day Pitch Competition” of the 1st Women Founder Accelerator in the Western Balkans, where the participants will pitch for the final prize of 5000 Euros! Register […]

View more
footer logo